Αν αγαπάς το σπίτι σου και ακόμα και αν δεν το αγαπάς δεν υπάρχει τίποτα πιο ζεστό πιο άνετο ή ευχάριστο από αυτή την πρώτη εβδομάδα της επιστροφής.

Αυτή την εβδομάδα ακόμα και τα πράγματα που θα σε ενοχλούσαν, ο συναγερμός κάποιου αυτοκινήτου που τσιρίζει στις τρεις το πρωί.

Τα περιστέρια που έρχονται να κουτσουλήσουν και να κακαρίσουν στο περβάζι πίσω από το παράθυρο σου όταν προσπαθείς να κοιμηθείς λίγο ακόμα μοιάζουν με υπενθυμίσεις της ίδιας σου της μονιμότητας, του πως η ζωή, η ζωή σου θα σου επιτρέπει πάντα ευγενικά να ξαναμπείς μέσα της όσο μακριά και αν έχεις φύγει από αυτήν ή όσο πολύ και αν απουσίασες από αυτήν.

Το καλύτερο όταν φεύγεις είναι ο γυρισμός.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X