Του Nικόλα Μακαρώνα

Χορτάριασαν μέσα μας οι πέτρες του χειμώνα…. ποτέ τους δεν κατάφεραν να κινηθούν όπως έπρεπε, ποτέ τους δεν στρογγύλεψαν τις γωνίες τους… ακριβώς γιατί ποτέ δεν κύλησαν στις αμμουδιές του καλοκαιριού σαν ήρθε… ασάλευτες παρέμειναν εκεί, στην άκρη των γιασεμιών, στην άκρη της αγάπης… πάντα σου το λεγα μα δεν άκουγες… ξεκούνησε από τις αντιλήψεις σου, βρες τη χαρά όπως θα κατρακυλάμε, έλα γιατί ο χρόνος περνά και δεν θα μας περιμένει…. ακίνητη και μετέωρη έμεινες εκεί, χωρίς όνειρα, σταθερή στα δικά σου μόνο θέλω και στα πρέπει … και αυτά από υπολογισμό τα έκανες, ξέρω…

Λίθοι, που δεν κατάφεραν να κτίσουν ούτε ένα καλύβι… λίθοι, που έμειναν μόνο για να ορίσουν μια ξερολιθιά και να χωρίσουν τη ζωή σε τιμάρια…
…χορτάριασαν οι πέτρες… λίθοι στη λήθη της ζωής…

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X