Τον Ζακ Κωστόπουλο καταδίκασε -μέσω τηλεοπτικής εκπομπής- ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Κατσίφα ο κ. Λοβέρδος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Έσπευσαν να πουν ότι ο άνθρωπος αυτός (σ.σ.: ο Κ. Κατσίφας) ήταν παραβατικός. Ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν παραβατικός;

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή μετά το βάναυσο λιντσάρισμά του, δεν έφερε μαζί του κλοπιμαία, ενώ οι τοξικολογικές του εξετάσεις ήταν καθαρές. Πιο απλά, δεν υπάρχουν στοιχεία που να προσφέρουν ενδείξεις ότι ο Ζακ λήστεψε το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, ενώ δεν αποδεικνύεται ότι ήταν κάτω από την επήρεια ουσιών.

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα του ιατροδικαστή υπογραμμίζει ότι ο θάνατός του οφείλεται αποκλειστικά στα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε, τα οποία επέφεραν ισχαιμικό επεισόδιο.

Τουλάχιστον βιαστική, επιπόλαια και προκλητική, λοιπόν, η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου για τον Ζακ.

*Αλιευμένο από την Εφ. Συν

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια