Παρασκευή 21 Νοεμβρίου
μάικρο φων.ES

Θταντ απ κόμεντυ θόου στο PuntoEs

Έναρξη στις 21:30 μμ
Είσοδος ελεύθερ- ES!

stand up comedy
Έξι σταντ απ κωμικοί ενώνουν τις φωνές τους σε ένα από τα πιο αγαπημένα σποτ της πόλης. Το PuntoEs διακρίνεται για τις προσεγμένες και εναλλακτικές καλλιτεχνικές του προτάσεις και συνεχίζει ακάθεκτο. Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου ετοιμαστείτε για ένα χορταστικό σόου που ξεχειλίζει γέλιο και ψυχαγωγία, σε μία παράσταση με τους Παναγιώτη Κούδα, Ήρα Κατσούδα, Θανάση Κάιν Σαμαρά και σε γκεστ εμφανίσεις τους Τζουζέπε Βιέρι και Βασίλη Κατέρη. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Στέλιος Ανατολίτης.

OPENMIC 4

Το μάικρο φων.es είναι μία παράσταση stand up comedy που απλώνεται θεματικά σε πολλούς τομείς της σύγχρονης κοινωνικής ζωής αλλά και της προσωπικής αναζήτησης. Αλλά με χιούμορ.
Σας περιμένουμε να ζεστάνετε τον πολύ όμορφο χώρο του PuntoEs στην Φράγγων 2 με το γέλιο και το χειροκρότημά σας. Η παράσταση αρχίζει στις 21:30.

 punto es 21112014

Το event.

Facebook Page Address Openkwmic
Facebook Page Address PuntoEs

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια