Η Μπάγερν Μονάχου και η Γερμανία, έχουν κατακτήσει πολλούς και σημαντικούς τίτλους τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα εύσημα πάνε στον Άριεν Ρόμπεν και στον Τόμας Μίλερ σε κάθε επιτυχία. Αλλά η επιτυχία και των δύο ομάδων, ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια. Ή και λίγο έξω από αυτά. Ή αρκετά έξω από αυτά.

Ο Μάνουελ Νόιερ, κάνει την ομάδα του όχι μόνο να αμύνεται αλλά και να επιτίθεται με 11 παίχτες. Αυτή η πρωτοτυπία, αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα τη θέση του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X