Το μπούλινγκ που δεχόταν ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης επιβεβαίωσε σήμερα με την αποκαλυπτική κατάθεσή της μάρτυρας στο δικαστήριο Ιωαννίνων, επισημαίνοντας πως τα φαινόμενα εκφοβισμού ήταν γενικευμένα εντός της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Η γυναίκα της οποίας η κατάθεση είχε αναβληθεί τις δύο προηγούμενες φορές, ανέφερε ότι ο νεαρός φοιτητής δεχόταν συστηματικό μπούλινγκ και, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είπε πως τον πείραζαν, του έκαναν πολλά, τον έφτυναν και τον χτυπούσαν.

Πρόσθεσε πως και η ίδια είχε δεχθεί απειλή με μαχαίρι από Κρητικό, ο οποίος σπούδαζε εκείνη την περίοδο στη σχολή, ενώ είχε απευθυνθεί στην διεύθυνση ζητώντας να προστατευθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η Σχολή προέβη απλώς σε συστάσεις να μην κυκλοφορούν μαχαίρια εντός της σχολής.

Η μάρτυρας, που είναι εγκυμονούσα, δέχθηκε στη συνέχεια ερωτήσεις από τους συνηγόρους, όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία, σχεδόν λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X