Γνωστοί για τις κοινωνικές και πολιτικές τους ευαισθησίες οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας Λιβόρνο, έδειξαν ξανά τον δρόμο. Στον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας με την Olbio σήκωσαν πανό που έγραφε: “Κοντά στον ελληνικό λαό που πληγώθηκε από την πλημμύρα”.¨

Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας παρεμβαίνουν συχνά για κοινωνικούς και πολιτικούς σκοπούς και είναι γνωστοί για τις αντιφασιστικές τους δράσεις, όπως και για δράσεις αλληλεγγύης.

Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ:

Λιβόρνο: Εξέδρα αντιφασιστών

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X