“Δεν είναι φασίστες”, απλά δέχονται αδιαμαρτύρητα να συγχρωτιστούν μαζί τους κάτω από τα ίδια λάβαρα και τα ίδια συνθήματα.

Δηλαδή είναι φασίστες όλοι όσοι κατέβηκαν στο Σύντ…

Φτάνει πια με αυτήν την καραμέλα. Αυτοί που ακολουθούν στη φωτογραφία είναι σίγουρα φασίστες. Κι αυτοί που κατέβηκαν, δεν είχαν προφανώς κανένα πρόβλημα να συναγελαστούν μαζί τους, σα να έχουν τον ίδιο σκοπό και τον ίδιο αρχηγό…

Κυκλοφορεί επίσης μια φωτογραφία του φύρερ Μιχαλολιάκου που φαίνεται να χαιρετά φασιστικά βουλευτές και μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας.

Επιπλέον, ο Τζούλιος που συνελήφθη κι είναι υπόδικος για την επίθεση στο ΠΑΜΕ στο Πέραμα, τον κοινωνικό χώρο “Φαβέλα” στον Πειραιά κτλ, είναι σεσημασμένος φασίστας, όπως και οι “συναγωνιστές” του, τότε στη χρυσή αυγή, τώρα στην… “Απέλλα”.

Σα να μην έφταναν αυτά, κάποιοι επιχείρησαν να παρουσιάσουν τα χρυσαυγίτικα τάγματα κρούσης ως γνωστούς άγνωστους, αναρχικούς μπαχαλάκηδες κοκ, για να βγάλουν λάδι τη ναζιστική συμμορία. Ό,τι κάνουν δηλαδή κάθε μέρα…

Εδώ ένα ακόμα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τους μαυροφορεμένους “αναρχικούς” που προκάλεσαν επεισόδια στο Σύνταγμα και το σεσημασμένο φασίστα Παναγιώτη Λαγό.

Αυτοί που συναγελάστηκαν αδιαμαρτύρητα μαζί τους, που κράτησαν ένα λεπτό σιγής στη μνήμη του Κατσίφα, που έβλεπαν το ΣΚΑΪ και το Σαμαρά να ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι η αστυνομία βαράει στο ψαχνό και ρίχνει χημικά, που είδαν τα τάγματα κρούσης να επιτίθενται σε φωτογράφους και δημοσιογράφους, δεν είναι αθώοι του αίματος…

Πηγή: katiousa.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια