Φασαρία. Φωνές. Γέλια. Ο κόσμος άρχισε να φεύγει.

Κατευθύνθηκαν προς το αμάξι.  Κάθησαν στο πίσω κάθισμα. Στριμωχτά. Πέντε άτομα στο αμάξι. Πόσους μεθυσμένους χωρά ένα σαράβαλο; Εκείνος κουρασμένος ακούμπησε στον ώμο της. Εκείνη, ασυναίσθητα, ακουμπά στον δικό του. Ξαφνικά, εκείνη τραβιέται απότομα και κοιτά έξω από το παράθυρo. Ξημέρωνε. Εκείνος μένει ασάλευτος , ακουμπισμένος πάνω στον ώμο της. Εκείνη απέμεινε να κοιτά τον ήλιο.

Μόλις έφτασε σπίτι, εκείνος πέφτει σε έναν ύπνο βαθύ. Εκείνη, γράφει κάτι σε ένα χαρτί και πάει για ύπνο. Αυτή είναι η ιστορία.

………………………………….

Φασαρία. Φωνές.  Γέλια. Ο κόσμος άρχισε να φεύγει.

Κατευθύνθηκαν προς το αμάξι.  Κάθησαν στο πίσω κάθισμα. Στριμωχτά. Πέντε άτομα στο αμάξι. «Πάλι ήπιαμε γαμώτο;» σκέφτηκε, και την κοίταξε γεμάτος σιωπή και αλκοόλ. Ακούμπησε πάνω της. «Θα ανταποκριθεί άραγε;» Νιώθει τα κατσαρά μαλλιά της να του αγγίζουν το πρόσωπο.  Έτσι μάλλον θα ‘ ναι ο έρωτας. Ξάφνικα, εκείνη απομακρύνεται και μοιάζει να πλησιάζει τον ήλιο που μόλις της χαμογελούσε έξω από το παράθυρο. Έμεινε ακίνητος, ασάλευτος. Ακουμπισμένος στον ώμο της.

Έφτασε σπίτι και έπεσε σε λήθαργο σαν πρόσκαιρη μορφή θανάτου. Κοιμήθηκε ακίνητος, ασάλευτος, σαν την ιστορία που ποτέ δεν έζησε.

 

…………………………………

Φασαρία. Φωνές. Γέλια. Ο κόσμος άρχισε να φεύγει.

Κατευθύνθηκαν προς το αμάξι. Κάθησαν στο πίσω κάθισμα. Στριμωχτά. Πέντε άτομα στο αμάξι. Μέσα στη ζάλη της, καταλαβαίνει πως είχε καθήσει δίπλα της. Ξαφνικά, νιώθει το κεφάλι του να ακουμπά στον ώμο της. Ήταν μια στιγμή που διήρκησε αιώνες. ‘Ωστε τόσο λίγο κρατά η αιωνιότητα; Μέσα στο παραμιλητό της, ακουμπά και εκείνη το κεφάλι της πάνω στο δικό του. «Μα τι κάνω, δεν πρέπει να καταλάβει, δεν θα μάθει ποτέ…» και τραβιέται απότομα κοιτώντας τον ήλιο που μόλις τη μάλωνε.

Όταν έφτασε σπίτι, πριν πέσει για ύπνο, έγραψε κάτι σε ένα χαρτάκι. Μία ιστορία που ποτέ δεν έζησε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια