Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν ήταν στο δρόμο το Σάββατο, συμμετέχοντας στη δυναμική κινητοποίηση του March for Our Lives σε κάθε άκρη της Αμερικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στήριξε με τον καλύτερο τρόπο το σκοπό της που δεν ήταν άλλος από το να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη εναντίον της ελεύθερης οπλοκατοχής, με αφορμή τα τραγικά γεγονότα των θανάσιμων πυροβολισμών στα πανεπιστήμια, τα σχολεία και τους δημόσιους χώρους σε όλη τη χώρα.

Η Eleven του “Stranger Things” βρέθηκε στα Nickelodeon Kids’ Choice Awards, όπου κέρδισε το βραβείο της Αγαπημένης Τηλεοπτικής Ηθοποιού, φορώντας ένα τζιν πουκάμισο που στην πλάτη του έγραφε τα ονόματα των 17 παιδιών που σκοτώθηκαν στο Πάρκλαντ τον προηγούμενο μήνα.

Millie Bobby

Στον ευχαριστήριο λόγο της αφιέρωσε στα παιδιά που χάθηκαν και ευχήθηκε αλλαγή: “Είμαι προνομιούχα να έχω φωνή που μπορεί να ακουστεί και φωνή που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω μια θετική διαφορά και να βοηθήσω στο να αλλάξουν τα πράγματα”.

Δείτε εδώ ολόκληρο τον ευχαριστήριο λόγο της Μίλι Μπόμπι Μπράουν:

Το διαβάσαμε πρώτα εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X