Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο συλλαλητήριο της Κυριακής (20/1) για την συμφωνία των Πρεσπών.

Ένας διαδηλωτής πλησίασε έναν δημοσιογράφο του αλβανικού δικτύου Top Channel εκτοξεύοντας ένα παραληρηματικό υβρεολόγιο και εμποδίζοντάς τον να μεταδώσει την εικόνα του συλλαλητηρίου.

Προς το τέλος αναφωνεί «ααα Σκοπιανός είσαι», καθώς για να μην μιλάει ελληνικά… δεν μπορεί παρά να είναι υπήκοος της ΠΓΔΜ.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X