Της Γιάννας Κούκα

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, έχει έναν βαθιά ακροδεξιό λόγο κι εκφράζει μίσος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρκόπουλος υποκινεί σε βία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καλεσμένος σε εκπομπή του Αντένα, αναφέρθηκε στα Εξάρχεια και δήλωσε:”Αν τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες, θα πούμε πω-πω το παιδί”.

Ο κύριος Μαρκόπουλος πρέπει να γνωρίζει πως είναι βουλευτής.

Ο κύριος Μαρκόπουλος πρέπει να γνωρίζει πως έχει εκλεγεί στο κοινοβούλιο σε περίοδο δημοκρατίας.

Ο κύριος Μαρκόπουλος πρέπει να γνωρίζει πως ξεκάθαρα έδωσε εντολή, έδωσε το σύνθημα, σε μορφή “αστεϊσμού” σε αυτούς που τον άκουγαν για βία και ξυλοδαρμό.

Ο κύριος Μαρκόπουλος απείλησε, εκφόβισε. Ο κύριος Μαρκόπουλος πρέπει να γνωρίζει πως αν υπάρξει αιματάκι θα είναι από το δικά του χέρια.

Ο κύριος Μαρκόπουλος πρέπει να γνωρίζει πως είναι Αμβρόσιος.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X