Επίθεση σε σελίδα οπαδών του Ηρακλή πραγματοποίησαν φασίστες, ύστερα από ανάρτηση με πανό της Χρυσής Αυγής το οποίο κρατούσαν ανάποδα.

Πρόκειται για πάγια τακτική των φασιστών να επιτίθενται σε σελίδες που δημοσιεύουν ενάντια στον φασισμό, μη μπορώντας να αντέξουν τον αντίκτυπο και επιχειρώντας με έναν ανορθόδοξο και απόλυτα συναφή με την ιδεολογία τους τρόπο να ελέγξουν το διαδίκτυο.

Ωστόσο, ήδη η αντίδραση είναι πολύ μεγάλη από τον κόσμο που κοινοποίησε την καταγγελία των οπαδών και το μήνυμά τους. Σε αυτό αναφέρουν ότι η πραγματικότητα είναι πιο σημαντική από ένα ποστ στο ίντερνετ.

Το μήνυμα της σελίδας

“Μάλλον η φώτο έτσουξε πολύ. Έπεσε από συνεχείς αναφορές μαζί με τη σελίδα μας. Την ανεβάζουμε ξανά και σας λέμε οτι πιάνεστε κορόιδα με αυτά που κάνετε. Η αλήθεια βρίσκεται στους δρόμους και όσες φορές και να τη κατεβάσετε από το facebook θα παραμείνει εκεί! Περαστικά!!!”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια