Εννέα μαχαιριές δέχτηκε μία 19χρονη φοιτήτρια από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να της επιτέθηκε επειδή «του ζήτησε να χωρίσουν».

Ο 24χρονος ήταν ζευγάρι με την νεαρή κοπέλα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όταν έφυγε από την ιδιαίτερη πατρίδα της προκειμένου να πάει να σπουδάσει στην Πάτρα με την δίδυμη αδερφή της, δημιουργήθηκαν εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, με τους καυγάδες τους να είναι συχνοί.

Στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου η 19χρονη και ο 24χρονος φέρονται να λογομάχησαν για ακόμα μία φορά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου», η οικογένεια υποστηρίζει πως ο 24χρονος φέρεται να μαχαίρωσε την 19χρονη όταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Από τις συνολικά εννέα μαχαιριές οι δύο έπληξαν τον πνεύμονα και τον ένα της νεφρό.

Η 19χρονη νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου σε σταθερή κατάσταση έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο 24χρονος ήταν αυτός ο οποίος τη μετέφερε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια συνελήφθη.

Πληροφορίες από το Star

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X