Φαντάσου έναν άνδρα να βγαίνει από το μαιευτήριο όπου έχει μόλις γίνει πατέρας και να πανηγυρίζει δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα… Φαντάσου έναν φοιτητή να παίρνει πτυχίο και να πανηγυρίζει δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα… Φαντάσου κάθε οπαδό να δείχνει τα γεννητικά του όργανα κάθε φορά που πανηγυρίζει γκολ της ομάδας του… Σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον κύριο Βλάνταν Ίβιτς… έτσι πανηγυρίζουν οι άνδρες!

Όλα τα παραπάνω ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής… Ωστόσο, η υπερβολή απαιτείται μερικές φορές για να αναδείξει το μέγεθος της ανοησίας στερεοτυπικών εκφράσεων και συμπεριφορών που εν έτει 2017 εξακολουθούν να καταλαμβάνουν τον δικό τους χώρο στην ελληνική κοινωνία. Ποδοσφαιρική και μη…

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Στον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ο δικέφαλος σημείωσε το γκολ της νίκης στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του, έκλεισε αρχικά τα μάτια και έπειτα έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Έπειτα αποβλήθηκε… Στις δηλώσεις του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως ήταν η ένταση της στιγμής, ο μεγάλος ενθουσιασμός και πως δεν ήθελε να προσβάλει κάποιον… Είπε πως η χειρονομία του δεν είχε αποδέκτη τον Πανιώνιο και τους ποδοσφαιριστές του…

Η συνέχεια του άρθρου εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια