Εκατοντάδες κόσμου πολλοί εκ των οποίων νεολαίοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κομμάτων και συλλογικοτήτων για αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και πορεία προς το ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Με μαζικότητα και μαχητικότητα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, έβρεχε συνεχώς, η πορεία έφτασε λίγα μέτρα από τον χώρο της εκδήλωσης όμως οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν την προσέγγιση.

Οι συμμετέχοντες χαρακτήρισαν «ναζιστική συμμορία» τη Χρυσή Αυγή και ανέφεραν πως αυτοί που χτυπάνε μετανάστες, αγωνιστές και εργάτες , θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει από το λαό.

Πηγή: trikkipress

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια