Συναυλία Ενάντια στις Φυλακές τύπου Γ΄

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου

Κλειστό Γήπεδο Σπόρτινγκ

Η κυβέρνηση μπορεί να άλλαξε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα κακώς κείμενα της προηγούμενης -κυβέρνηση Σαμαρά- εξαφανίστηκαν. Γι΄ αυτό το λόγο,  η αναρχική οργάνωση Ρουβίκωνας διοργανώνει συναυλία ενάντια στις φυλακές τύπου Γ΄ την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ.

Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τη βραδιά σημαντικοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ανάλογες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα συμμετέχουν:

Alegros & Toca Madera (19.30 – 20.00, θα ανοίξουν τη συναυλία)
Χαϊνηδες (20.00-21.00)
Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη και φιλική συμμετοχή του Γιάννη Αγγελάκα (21.00 – 22.00)
“Γεια Σου Τάκη”, μια σύμπραξη των “Κάτω Από Το Δέντρο”, “Σπυριδούλα” μαζί με τον Δημήτρη Πουλικάκο (22.00 – 23.00)

Οι πύλες ανοίγουν στις 17:30.

Το κουπόνι ενίσχυσης είναι στα 5 ευρώ ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί, όπως αναφέρει και η αφίσα, στον Γαβριήλ Α. για την κάλυψη ιατρικών εξόδων.

Το γήπεδο Σπόρτινγκ βρίσκεται κοντά στην στάση ΗΣΑΠ του Αγίου Ελευθέριου.

synaulia-fylakes typou G

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X