Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επεσήμανε: “Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αυτήν τη στιγμή τους λόγους αποχώρησής μου. Έγινε γνωστή η ανεξαρτητοποίησή μου. Έχω καταθέσει επιστολή παραίτησης στον πρόεδρο του κόμματος, αλλά ο οποίος έφευγε το πρωί για τις Βρυξέλλες, εσπευσμένα, οπότε δεν την παρέλαβε και έχω ηθική υποχρέωση, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει αύριο και να διαβάσει τους λόγους της παραίτησής μου επακριβώς… δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών”.

“Οι λόγοι της παραίτησής μου αναγράφονται στην επιστολή που έχω στείλει στον Πρωθυπουργό… Θα ενημερώσω τους πολίτες αφότου παραλάβει ο Πρωθυπουργός την επιστολή που του εξηγώ τους λόγους της παραίτησής μου” πρόσθεσε ενώ σημείωσε ότι δεν αποκαλύπτει τους λόγους της παραίτησής της γιατί θέλει “μέχρι αύριο να σας έχω σε λίγη αγωνία”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

https://www.dailymotion.com/Enikos_gr

 

*Αλιευμένο από το enikos.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X