Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από τη στιγμή που ο Σάκης Τσιώλης εξέφραζε την δυσφορία του για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος λόγω της βροχής είχε μετατραπεί σε πλημυρισμένο χωράφι.

Που να ήξερε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, ότι σε άλλες χώρες όχι μόνο παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοια γήπεδα, αλλά οι παίκτες μπορούν εύκολα να κολυμπήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εφόσον το θελήσουν! Σε γήπεδο του Καζακστάν λοιπόν οι αγωνιστικές συνθήκες θα μπορούσαν εύκολα να παραπέμψουν σε πισίνα και οι παίκτες σε κολυμβητές!

Ιδού πώς εκτελείται το κόρνερ σε ένα τέτοιο γήπεδο:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X