Ο πρώην βουλευτής και υπόδικος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής, την παραίτησή του από τη Χρυσή Αυγή.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε το Σάββατο, ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τη Χρυσή Αυγή, αναφέροντας μάλιστα και τα ονόματα όσων τον ακολουθούν, μεταξύ των οποίων οι συγκατηγορούμενοί του στη μεγάλη δίκη Π. Ηλιόπουλος, Γ. Γερμενής και Ν. Κούζηλος. Λίγο αργότερα ο τελευταίος δήλωνε και τη δική του αποχώρηση.

Την Κυριακή ήρθε η σειρά του Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για «αλλεπάλληλα λάθη» στη Χρυσή Αυγή που «αποσυντίθεται», ενώ μίλησε για έναν νέο φορέα που -όπως υποστήριξε- ήδη «εδραιώνεται δυναμικά» σε ολόκληρη τη χώρα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X