Γέμισαν χτες οι τηλεοράσεις μας από εικόνες της προεκλογικής συγκέντρωσης του Αντώνη Σαμαρά στο Σύνταγμα. H ΝΕΤ μετέδιδε εικόνες πλήθους που είχε κατακλύσει στην κυριολεξία την πλατεία από την αρχή της Ερμού ως την Αμαλίας.

Το σκηνικό θύμιζε τις παλιές καλές εποχές του δικομματισμού, αλλά δυστυχώς για τη ΝΔ πολλοί άλλοι ξέρουν τα μαγικά της εικόνας και την δύναμή της. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τι πραγματικά συνέβαινε στην πλατεία Συντάγματος, που καμία σχέση δεν είχε με αυτά που έδειχναν οι εικόνες των άλλων καναλιών. Φαίνεται ότι το… photoshop πέφτει σύννεφο τελευταία.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια