Καταγγελία στην Αστυνομία κατέθεσε σήμερα ένας άνδρας σύμφωνα με τον Σύλλογο Ζωόφιλων Ημαθίας καθώς στην περιοχή του Παπάγου στην πόλη της Βέροιας είδε έναν άνδρα να πυροβολεί και να σκοτώνει με το αεροβόλο όπλο του δύο σκιουράκια.

Η Βάσω Τάκη, δικηγόρος και πρόεδρος του συλλόγου επισημαίνει τα εξής:

Όπως μας ενημέρωσε αυτόπτης μάρτυρας, σήμερα το μεσημέρι, ενώ περπατούσε κοντά στο θέατρο Μελίνας Μερκούρη στην περιοχή Παπάγου στη Βέροια, είδε έναν άνδρα σε αυλή παρακείμενου σπιτιού να πυροβολεί και να σκοτώνει ένα σκιουράκι που ήταν πάνω σε δένδρο .. πριν προλάβει να αντιδράσει, ο άνδρας πυροβόλησε δεύτερη φορά και ακόμα ένα σκιουράκι έπεσε νεκρό από το δένδρο..έκανε με το αεροβόλο όπλο σκοποβολή στα σκιουράκια!! … ο μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία που επιλήφθηκε του θέματος.. θα παρακολουθήσουμε την υπόθεση να δούμε αν θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ..

*Από το zoosos.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X