Θα κατηγορηθεί για κατασκοπεία και εσχάτη προδοσία, για τα έγγραφα που έχει διαρρεύσει το Wikileaks σχετικά με εγκλήματα του αμερικανικού στρατού σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Δικηγόρος του Ασάνζ επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη μετά από αίτημά έκδοσής του στις Η.Π.Α

Γράφοντας στο twitter η Jen Robinson δήλωσε ότι η σύλληψη του Assange στο Λονδίνο δεν αφορούσε μόνο την παραβίαση των όρων εγγύσης, αλλά σχετίζεται με αίτημα έκδοσης του από τις Η.Π.Α”.

 

Έκτακτο: Συνελήφθη ο Τζούλιαν Ασάνζ – [VIDEO]

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια