Το πρώτο τακτικό συνέδριο του κόμματος του Φαήλου Κρανιδιώτη, Νέα Δεξιά, θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, όπου θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δεξιά, αλλά θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ο πρωταθλητής με την Εθνική Ελλάδος το 2004 έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του στον Κρανιδιώτη και το κόμμα του, εκφράζοντας κατά καιρούς τις απόψεις του, παρόμοιες σε πολλά θέματα με αυτές του Φ. Κρανιδιώτη.

*Αλιευμένο από το tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X