Με χρήματα από την γκανιότα του ΟΠΑΠ και άλλων μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, ανήμερα των Φώτων.

Ο Πεφωτισμένος Iluminati γκουρού της κατάχρησης δημόσιου χρήματος και υφαρπαγής περιουσιών έφυγε από ανακοπή καρδιάς στα 61 του, με το περιβάλλον του να τονίζει πως τον έφαγε το μαράζι που έβλεπε γύρω του στημένα ματς κι αυτός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Δεν μπορούσε να βάλει έστω ένα μικρό λιθαράκι από τη μεριά του στην αλλοίωση του αποτελέσματος.

Η οικογένειά του ζήτησε επίσης από όσους προτίθενται να παραστούν στην κηδεία, αντί κατάθεσης στεφάνων, να διαθέσουν τα χρήματα σε πονταρίσματα, είτε σε αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων, είτε σε άλλες εκφάνσεις του τζόγου (ιππόδρομος, καζίνο κλπ).

psomiadiskideia

Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν θα κλείσουν καθόλου την Τετάρτη, αλλά αντίθετα θα διανυκτερεύσουν στη μνήμη του αγαπημένου Μάκαρου.

Αντίθετα, οι εταιρείες στοιχημάτων στο διαδίκτυο θα μοιράσουν μπόνους πόντους, ενώ το BigMc Meal στα McDonalds είναι για σήμερα και αύριο σε προσφορά, στη μισή τιμή!

Τέλος, σε ένδειξη πένθους αποφασίστηκε από φίλους και συνεργάτες του Μάκη Ψωμιάδη σε ολόκληρο τον κόσμο να μη στηθεί ούτε ένα ματς αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΥΓ: Συλλυπητήρια στον Γιώργο Μητσικώστα, που έχασε μία μεγάλη περσόνα και στην Cohiba που έχασε έναν καλό πελάτη!
*Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια