Τα έξι χρόνια κρίσης και τις τρομακτικές συνέπειες στην ελληνική κοινωνία αποτύπωσε με τον πιο γλαφυρό τρόπο μέσα από το φωτογραφικό του φακό ο Άγγελος Τζωρτζίνης και το περιοδικό «Time» κάνει αφιέρωμα στον Έλληνα φωτογράφο.

GREECE

GREECE

GREECE

GREECE

Οι εικόνες είναι τόσο δυνατές, όσο και σοκαριστικές, μια «σκληρή» ματιά στην Ελλάδα της κρίσης.

GREECE

GREECE

GREECE

GREECE

«Ο φωτογράφος μας δείχνει τα πάντα, από τις διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής μέχρι γυναίκες που εργάζονται ως ιερόδουλες, από μετανάστες που ψάχνουν καταφύγιο, μέχρι τοξικομανείς στα υπνοδωμάτιά τους», τονίζει το περιοδικό.

GREECE

GREECE

GREECE

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X