Μουσική βραδιά οικονομικής ενίσχυσης διοργανώνει την Παρασκευή ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής (ΣΥΒΧΨΑ). Η εκδήλωση ξεκινά από τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου στα Εξάρχεια (Λόντου 6 – 2ος όροφος).

Ο ΣΥΒΧΨΑ είναι το συνδικάτο των εργαζομένων στα βιβλιοπωλεία, χαρτοπωλεία, εκδοτικούς οίκους και φωτοτυπεία. Έχει μια άλλη αντίληψη για τον συνδικαλισμό και αγωνίζεται για να κάνει ξανά τον συνδικαλισμό μια όμορφη λέξη, όπως γράφει στο ταυτοτικό του σημείωμα.

Περισσότερα για τον σύλλογο μπορείτε να βρείτε στο blog του:

https://bookworker.wordpress.com/

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια