Το Μυρμήγκι παίρνει τους φίλους του από τη Ζωοδόχου Πηγής και τους ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο. Με την Άσπα Ανωγιάτη στην πολίτικη λύρα και τον Γιώργος Παναγιώτου στο ούτι, να τραγουδάνε μαζί, ξεφεύγουμε με Μικρασιάτικους και Σμυρνέικους ήχους μιας άλλης εποχής.

Μαζί τους δύο άλλα όργανα-έκπληξη.

facebook event: https://www.facebook.com/events/431916323631224

Info
Μυρμήγκι
Ζωοδόχου Πηγής 24, Αθήνα
facebook page: https://www.facebook.com/pages/Μυρμήγκι/1475690812696342

Η μουσική ξεκινάει στις 20.00

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια