«Θα τα πούμε όλα όταν ανακοινωθεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει γίνει μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανότερο είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία»

Τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος ανακοίνωσε την κάθοδό του στην ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα τα πούμε όλα όταν ανακοινωθεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει γίνει μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανότερο είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου. Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Μου αρέσει η επιλογή της περιοχής, ο Νότιος Τομέας της Β’ Αθηνών».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σημείωσε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, «παραμένω δημοσιογράφος. Εχω τις δικές μου απόψεις. Με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεών της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πολύ “ανοιχτό”, για να μην πω εντελώς ανοιχτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι με τον πρόεδρο της ΝΔ έχει γνωριμία πολλών χρόνων. «Του είχα πει ότι αν μπορώ να φανώ χρήσιμος θα φανώ», υπογράμμισε.

Η Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά της για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου το αργότερο ως την προσεχή Δευτέρα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X