Κάποιο μπέρδεμα θα πρέπει να έχει γίνει εκεί στην γαλάζια πολυκατοικία και οι -μαύρες- φωνές “αντίστασης” πληθαίνουν. Έπρεπε να επικαλεστεί χρυσαυγίτικες τακτικές ο υφυπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Σαμαρά, για να μάθουμε την ύπαρξή του.

Ο λόγος για ένα ακόμα δημοκρατικό διαμάντι αυτής της κυβέρνησης, τον Γιώργο Στύλιο, ο οποίος προστέθηκε στην ομάδα Πλεύρη-Γεωργιάδη-Μπαλτάκου-Βορίδη αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ιδεολογική συγγένεια μελών της Νέας Δημοκρατίας, με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν μιλώντας στην βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, είπε “Θέλετε Κασιδιάρη κυρία Κανέλλη”.

Η συγνώμη κατόπιν εορτής από την Λιάνα Κανέλλη και η παραίτησή του από την κυβέρνηση, λίγη σημασία έχουν πια, αφού τα φρονήματα του κύριου Στύλιου έγιναν παραπάνω από εμφανή σε αυτή την αποστροφή του λόγου του. Ο λόγος πια στους χρήστες των social media, οι οποίοι περνούν γενεές δεκατέσσερις τον πρώην πια, υφυπουργό Παιδείας και δίνουν το στίγμα για την κυβέρνηση Σαμαρά.

Το 3pointmagazine συγκέντρωσε ορισμένα από τα πιο πετυχημένα tweets και σας τα παρουσιάζει.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια