Σε ένα ακόμα ρατσιστικό παραλήρημα επιδόθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας ότι η Ελλάδα καταβάλει όλες τις δυνατές προσπάθειες για να στείλει τους πρόσφυγες «από εκεί που ήρθαν».

«Η διαφορά των δύο κυβερνήσεων είναι ότι εμείς δεν τους θέλουμε, εσείς τους θέλατε» ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, που βρέθηκε στο ίδιο πάνελ.

Αυτά ειπώθηκαν ενώ ένα τρίχρονο προσφυγόπουλο ανασύρθηκε νεκρό από τα νερά του Αιγαίου κι ενώ οι 380 πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν από τη Σάμο πέρασαν πάνω από 24 ώρες μέσα στα πούλμαν περιπλανώμενοι στη μισή Ελλάδα, αφού εκδιώχθηκαν από τους κατοίκους των Βρασνών Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο στο tvxs

*Διάβασε ακόμη:

Η Νέα Γλώσσα της Νέας Δεξιάς

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια