Η μη κυβερνητική οργάνωση υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων, “Peta” δημιούργησε αυτό το βίντεο θίγοντας την βάναυση μέθοδο με την οποία η εταιρεία McDonald’s σκοτώνει χιλιάδες πουλερικά, τα οποία υποφέρουν κατα τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας, μόνο και μόνο για να σερβιριστούν στο πιάτο μας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το video, δεν θα κόστιζε τίποτα παραπάνω στην εταιρεία να ζητούσε από τους προμηθευτές της λιγότερο βίαιους τρόπους σφαγής για τα ζώα, κάτι που αρνείται συστηματικά να κάνει.

Προσοχή: To video περιέχει σκληρές εικόνες

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]