Νέο απειλητικό σημείωμα στο ΕΣΡ. Στο φαξ της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, έφτασε ένα νέο ανώνυμο σημείωμα στο οποίο δηλώνεται η πρόθεση επίθεσης κατά οικογένειας μέλους του ΕΣΡ,. στην περίπτωση που το όργανο δεν ανακαλέσει την απόφαση επιβολής προστίμου 150.000 ευρώ κατά του ΑΡΤ TV για την προσβολή της μνήμης του Ζακ Κωστόπουλου. Το μήνυμα που έχει την ίδια γραμματοσειρά, με το προηγούμενο απειλητικό σημείωμα, παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ.

*Αλιευμένο από typologies

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια