Συγκλονίστηκαν οι περίοικοι στην περιοχή Πάρκο Τζαμί, στο χωριό Αργυροπούλι Λάρισας όταν αντίκρισαν έναν ημιθανή σκύλο που αιμορραγούσε.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα η πληγή του ήταν από χτύπημα από αλυσσοπρίονο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας “Ελεύθερος”.

Αμέσως το μετέφεραν στον κτηνίατρο, που όμως δεν κατάφερε να σώσει το άτυχο ζώο.Ο Σύλλογος καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει για να σωθούν τα άλλα ζώα.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ……ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΝΑ…

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας "Ελεύθερος" στις Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

 

*Από documento

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X