Νέοι δίσκοι στο Off The Record, δισκάδικο του Πειραιά που θα βρείτε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 13.

Οι νέες κυκλοφορίες περιλαμβάνουν αρκετά δυνατά ονόματα όπως οι Metallica, oι Dio, o Iggy Pop, οι Bon Jovi και οι Rolling Stones.

Βιαστείτε για τους Nightstalker, γιατί κυκλοφορούν μόνο 400 αντίτυπα του νέου τους άλμπουμ As Above, So Below.

Ενδιαφέρουσα είναι η επανέκδοση ενός από τους καλύτερους ελληνόφωνους punk δίσκους της δεκαετίας του ’90. Το μοναδικό album των Πίσσα και πούπουλα (1987 – 1995) από τη Θεσσαλονίκη.

Κοστίζει λίγο παραπάνω, όμως αξίζει. Έξι δίσκοι, μια δεκαετία Dio (1983-1993), 148.90 ευρώ.

Όλες τις κυκλοφορίες θα τις βρείτε εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια