Ακριβώς πριν ένα μήνα οι Radiohead μας… ταρακούνησαν, αποφασίζοντας να μοιραστούν με το κοινό τους μέσω social media μια εικόνα η οποία για πολλούς αποτελεί προάγγελο και artwork για την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή του συγκροτήματος.

Χθες ήρθε και ο μάνατζερ τους, Brian Message για να μεταφέρει το… μήνυμα, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ηχογραφήσεις έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες και η κυκλοφορία του δίσκου έχει οριστεί για τον Ιούνιο.

Περισσότερα θα βρείτε και θα ακούσετε στον ροκ σταθμό summerrainradio.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X