Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-evros, άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα του καταφέρνοντας της πολλά και σοβαρά χτυπήματα ενώ τη χαράκωσε και με ένα λεπίδι.

Ο ίδιος την μετέφερε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Λίγο αργότερα ο άνδρας παραδόθηκε στις Αρχές, στις οποίες ήταν «παλιός» γνώριμος αφού το περιστατικό έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι ο δράστης ψέλιζε “αυτά κάνεις όταν αγαπάς πολύ”

Αυτόπτες μάρτυρες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Π.Γ.Ν.Ε. μίλησαν στο alexpoli.gr για τη στιγμή της μεταφοράς της γυναίκας από τον σύζυγό της στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

«Ήταν γεμάτος αίματα και ζητούσε να παραδοθεί στην Αστυνομία» λένε χαρακτηριστικά οι αναγνώστες, ενώ όπως υποστηρίζουν, ο άνδρας ψέλλιζε «αυτά κάνεις όταν αγαπάς πολύ».

Η γυναίκα σύμφωνα με τις μαρτυρίες, βρισκόταν γυμνή από τη μέση και πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ τόσο το πρόσωπό όσο και το κορμί της δεν αναγνωρίζονταν από τους μώλωπες και τα αίματα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X