Και νέο όχι εισέπραξε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στο αίτημα του για την χορήγηση άδειας που δικαιούται να λαμβάνει εδώ και χρόνια σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Το Συμβούλιο των Φυλακών Κασσαβέτειας απέρριψε ομόφωνα το αίτημα του. Εκτός από τον εισαγγελέα ενάντια τη χορήγηση άδειας ψήφισε και η διευθύντρια και η προϊστάμενη της κοινωνικής υπηρεσίας της φυλακής, που μέχρι τώρα τάσσονταν υπέρ της χορήγησης άδειας και μάλιστα με συγκεκριμένη μάλιστα επιχειρηματολογία.

Πηγές του περιβάλλοντος του Δημήτρη Κουφοντίνα, ρωτούν με νόημα «τι μεσολάβησε και άλλαξαν τη θέση τους οι δύο υπηρεσιακοί παράγοντες αφού από άποψη πραγματικών περιστατικών που αφορούν τον Δ. Κουφοντίνα ως κρατούμενο στη συγκεκριμένη φυλακή, δεν άλλαξε τίποτα». Θεωρούν δε, ότι η απόρριψη του αιτήματος της άδειας μπορεί να σχετίζεται με σχέδιο μεταγωγής του σε κλειστή φυλακή.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια