Και νέα απορριπτική εισήγηση της εισαγγελέως Βόλου στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση της τακτικής άδειας εξόδου από τη φυλακή.

Επικαλούμενη νέα αιτιολογία του αρνείται το δικαίωμα στην άδεια, το οποίο και ασκούσε μέχρι πριν λίγο καιρό και που του αναγνώρισε έμμεσα και ο ίδιος ο Άρειος Πάγος.

Με μία νέα πρόταση της (15 ημέρες μετά την προηγούμενη), η εισαγγελέας Βόλου επανέρχεται με μία νέα απορριπτική αιτιολογία στο ζήτημα της άδειας , μετά την αναίρεση της προηγούμενης από το ανώτατο δικαστήριο και αφού η προ 10 ημερών πρόταση της περί « κωλύματος λόγω άσκησης νέας κακουργηματικής δίωξης» έπεσε στο κενό μετά την ισχύ του νέου Ποινικού Κώδικα ( που μετατρέπει το “κακούργημα” που αιφνιδίως του αποδόθηκε σε πλημμέλημα).

Το Συμβούλιο του Βόλου που θα έχει τον τελικό λόγο έχει ήδη επαναπροσδιορισθεί για την ερχόμενη Τετάρτη.

Πηγή: Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια