Ο Νίκος Παππάς πόσταρε στο προφίλ του στο Ίνσταγκραμ ένα τραγούδι των Active Member γράφοντας από κάτω το εξής μήνυμα: «Όταν είσαι φίρμα και λένε για σένα. Αν είσαι φασίστας, άξεστος, σαλιάρης δεν μπορείς να είσαι φίλος μου. Είσαι και τα τρία δυστυχώς».

Πιθανότατα η ανάρτηση του Παππά απαντά στις σημερινές δηλώσεις του Μπουρούση, ο οποίος είπε πως δεν μπορεί να είναι φίλος μαζί του, όπως κάποτε, μετά το μεταξύ τους καβγά το καλοκαίρι, στην προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ.

Η απάντηση δόθηκε με το γνωστό ύφος του Νίκου Παππά, που δε σκέφτεται ποτέ τους τύπους και τα προσχήματα. Το μήνυμα όμως έχει καθολική αξία προς πάσα κατεύθυνση: “δεν μπορείς να είσαι φίλος μου, αν είσαι φασίστας”. Τόσο απλό και κατανοητό, που ακόμα κι ένας φασίστας μπορεί να το καταλάβει…

Υστερόγραφο: κι επειδή τίποτα δε λέγεται τυχαία χωρίς να δένει με τις αντίστοιχες πράξεις, λίγες ώρες πριν, ο Νίκος Παππάς είχε επισκεφτεί το σπίτι του Αγωνιστή, που φιλοξενεί ηλικιωμένους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης…

Πηγή: Κατιούσα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια