Βγήκαμε στο δρόμο και μιλήσαμε με τον κόσμο λίγες ώρες πριν το δημοψήφισμα. Με λίγα λόγια μας εξήγησαν ο καθένας γιατί έχει καταλήξει στο ΝΑΙ ή στο ΟΧΙ. Οι απαντήσεις αποκαλύπτουν σε κάποιες περιπτώσεις την εξαιρετική ανησυχία του κόσμου για τις εξελίξεις, υπάρχουν όμως και οι ψύχραιμες τοποθετήσεις υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, που συνήθως δεν προβάλλονται στα κανάλια.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X