Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Κρήτη το απόγευμα της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας- Μύρτου, στο ύψος του Στόμιου.

Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τον μοτοσικλετιστή. Το ΙΧ οδηγούσε ένας ηλικιωμένος. Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης ο νεαρός που εργαζόταν ως ντελίβερι σε κατάστημα έπεσε βαριά τραυματισμένος στο έδαφος.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, για να τον κρατήσουν στην ζωή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκεί δεν τα κατάφερε λόγω των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί από το τροχαίο και ξεψύχησε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια