Φασιστομαντράχαλοι της Χρυσής Αυγής που ήταν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα χτύπησαν και έσπασαν τον εξοπλισμό του γάλλου Τhomas Lacobi,ανταποκριτή για τα διεθνή ΜΜΕ La Croix,La Provence, DW,Radio Fribourg Econostrum, ο οποίος κάλυπτε την κινητοποίηση!

Την είδηση φέρνει στο προσκήνιο η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά από τη Γαλλία, με σχετική ανάρτησή της στο twitter.

Ο Τhomas Lacobi είναι ένας εκ των δύο σεναριογράφων του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή Προσωπική υπόθεση» το οποίο σκηνοθέτησε η Angélique Kourounis.

Τουλάχιστον πέντε άτομα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα του, του έσπασαν τον εξοπλισμό, του άρπαξαν την τσάντα που είχε τις σημειώσεις, τα χαρτιά, το στυλό και το καπέλο του! Παρά τις εκκλήσεις του για βοήθεια, η αστυνομία παρενέβη μόνο στο τέλος της επίθεσης εναντίον του, ενώ οι παρευρισκόμενοι κοίταζαν αδιάφοροι!

Πηγή: documentonews.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X