Μήνυμα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και ενάντια στην ξενοφοβία από τον Κροάτη και γεννημένο στη Βοσνία παίκτη της Λίβερπουλ.

«Βίωσα την προσφυγιά και ξέρω τι περνούν ορισμένες οικογένειες ακόμα και σήμερα. Ξέρω πως είναι να μην σε θέλουν άλλοι στη χώρα τους. Δώστε τους μια ευκαιρία. Αντιλαμβάνομαι ότι νιώθετε πως θέλετε να προστατευθείτε. Αυτοί οι άνθρωποι, όμως, δεν έχουν σπίτια. Μπορείτε να δείτε ποιοι είναι καλοί άνθρωποι και ποιοι όχι…».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X