Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, σπουδαίος παίκτης μπάσκετ στο ΝΒΑ, όταν ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται πίεση στα playoffs και πώς την αντιμετωπίζει, απάντησε ανθρώπινα, πολιτικά και αφοπλιστικά.

“Πίεση; Οχι δα. Εδώ παίζουμε απλά μπάσκετ. Πίεση έχει ένας άστεγος, που δεν γνωρίζει πού θα βρει το επόμενο γεύμα του. Πίεση έχει μια ανύπαντρη μητέρα, που προσπαθεί να επιβιώσει και να πληρώσει το νοίκι της. Πληρωνόμαστε αδρά για να παίξουμε σε ένα παιχνίδι. Μην το πάρετε στραβά, υπάρχουν προκλήσεις. Ομως το να λες ότι έχεις πίεση, είναι σχεδόν προσβολή απέναντι στους καθημερινούς ανθρώπους”.

*Αλιευμένο από το Eurohoops

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια