Με ανάρτησή του στο Instagram, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Μαραντόνα, τοποθετήθηκε δημόσια για όσα συμβαίνουν στη Βενεζουέλα και την πραξικοπηματική αυτο-ανακήρυξη του Γκουαϊδό στο αξίωμα του προέδρου της χώρας. Το μήνυμά του ήταν σύντομο και σαφές.

Δεν πρόκειται να αλλάξω. Σήμερα είμαι περισσότερο από ποτέ με τον πρόεδρο Νικολά Μαδούρο. Στη Βενεζουέλα κυβερνά ο λαός…

 

View this post on Instagram

 

No voy a cambiar. Hoy, más que nunca, con el presidente @NicolasMaduro. En Venezuela gobierna el pueblo. Los amo!

A post shared by Diego Maradona Oficial (@maradona) on

Το είδαμε πρώτα εδώ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια