Σε μια πρόκληση δίχως προηγούμενο προχώρησε Ματατζής στα Εξάρχεια. Ανήμερα της συμπλήρωσης 8 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από αστυνομικό, ο Ματατζής, σε στιγμή που δεν υπήρχε καν σοβαρή ένταση με διαδηλωτές, προκαλεί, φωνάζοντας “Ο Αλέξης πού είναι ρε μαλάκα;”. Είναι προφανές ότι στην Αστυνομία και ειδικά στο σώμα των ΜΑΤ, υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν καταλάβει τίποτα από τη δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού. Αντίθετα σκυλεύουν τη μνήμη του.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]