Στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας από το ελληνικό φόρουμ προσφύγων, αποφάσισαν να σταθούν αυτή τη φορά οι Αλληλέγγυοι Αθλητές (Solidarity Athletes), δείχνοντας γι’ άλλη μια φορά το δρόμο της αλληλεγγύης και στον αθλητισμό.

Αυτή τη φορά ενίσχυσαν την ομάδα από το ελληνικό φόρουμ προσφύγων με αθλητικό υλικό (παπούτσια, μπάλες κ.α) με στόχο «να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ώστε με την βοήθεια του παιχνιδιού να αποβάλουν τον ήχο της βόμβας που ηχεί στην ψυχή τους».

Η ανάρτηση στο facebook:

Παλαιότερη δράση των Αλληλέγγυων Αθλητών:

Γηπεδάκια από τους «Αλληλέγγυους Αθλητές» για ένα χαμόγελο από τα παιδιά

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X