ο βιογραφικό του άλλαξε ο χρυσαυγίτης Ηλίας Παναγιώταρος σε «παραλίγο βουλευτής» μετά την εκλογική συντριβή της ΧΑ, με μια σειρά γεμάτων μίσος αναρτήσεων.

Σχετικά με τα χιλιάδες σχόλια που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ώρα που τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει στη βουλή έγραψε: «ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΓΛΕΝΤΙΑ” ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΔΑΥΤΕΣ…»

Τα προκλητικά και γεμάτα μίσος σχόλια συνεχίζονται σε εμφυλιακό παραλήρημα με άλλη ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X