Η Αλίκη Γιαννικοπούλου και η Δέσποινα Ισταμπουλούογλου γνωρίστηκαν τελείως αναπάντεχα ένα Σαββατόβραδο, το χειμώνα του 2013. Σύντομα αντιλήφθηκαν την αμοιβαία τους αγάπη για τη μουσική. Η Αλίκη ως ερμηνεύτρια και η Δέσποινα ως μουσικός (τσέλο, κιθάρα) βρήκαν αμέσως τον κοινό τους κώδικα και ξεκίνησαν την πορεία τους. Στην αρχή σ’ ένα σπίτι, στους σταθμούς των τρένων και στα πάρκα του Κέντρου και λίγο αργότερα ήρθαν και οι πρώτες εμφανίσεις τους .

Το φετινό χειμώνα ξεκινάνε ανεβαίνοντας στη σκηνή του Ρυθμός Stage, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. Μαζί τους έχουν τους δύο βασικούς συνοδοιπόρους τους, που χωρίς αυτούς τίποτα δε θα είχε πραγματοποιηθεί: τον Ντίνο Μπελιό στην κιθάρα και τη Δάφνη Ανδρεάδη στα κρουστά. Την μπάντα θα ολοκληρώσουν με την τιμητική τους παρουσία ο Σωτήρης Καστάνης στις κιθάρες, ο Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος στα τύμπανα και ο Απόστολος Καλτσάς στο μπάσο.

Αφίσα

Μουσικά μονοπάτια με πολλά παρακλάδια και βηματισμούς από το ελληνικό έντεχνο τραγούδι, στο ξένο και στο κλασικό λαϊκό. Γιώτα Νέγκα, Φοίβος Δεληβοριάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Sia, Eλένη Τσαλιγοπούλου, Έλλη Πασπαλά και πολλοί άλλοι «συναντιούνται» στην ίδια σκηνή! Πολλή διάθεση και δέσμευση για μια υπέροχη βραδιά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Αλίκη Γιαννικοπούλου- Φωνή
Δέσποινα Ισταμπουλούογλου- Τσέλο, Φωνή
Ντίνος Μπελιός: Κιθάρα
Δάφνη Ανδρεάδη: Κρουστά
Σωτήρης Καστάνης: Κιθάρες
Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος: Τύμπανα
Απόστολος Καλτσάς: Μπάσο

INFO:
Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00
Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ. Κρατήσεων 210- 9750060
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X